God morgen :)

29.02.2012 kl.11:12 i Blogg Ingen kommentarer

Heii <3

Jeg våknet av meg selv i dag faktisk :) Fordi jeg drømte at pappa tok ut alt av rommet sånn at jeg kunne bo i garasjen så når han begynte å løfte på sengen i drømmen min så våknet jeg (: CRACY DREAM :) Så nå ligger jeg i senga å bare chiller og hører på musikk :) Jepp bare den samme sangen hele tiden :) Nicki Minaj starship <3 Har falt for den sangen <3 :* Jeg gleder meg til vi skal til kvinesdal igjen fordi da skal jeg kjøpe falske negler og ny litt sterkere neglelakk :) Min er sååå lys å drfor vil jeg kjøpe ny sånn at folk ser at jeg har på neglelakk :) Og jeg skal kjøpe klær fordi jeg fant en femhundrelapp i en plastereske fordi jeg gemte den for lillebroren min så nå kan jeg handle :) 

Jeg har så lyst på Iphone 4s altså !!!! Jeg skal spørre mamma og pappa så skal jeg spørre om de kan kjøpe men de gidder sikkert ikke men jeg skal spør  om jeg kan jobbe å tjene penger hver måned så håper jeg ,jeg får nok penger :) Kan jo godt være fordi søstrene mine måtte kjøpe alle mobilene sine for månedspengene de fikk :)Så håper sååå at jeg får en Iphone 4s !! :) Jeg har hørt at det er best å bestille på Apple.com så tror jeg skal det :) Visst jeg får lov :) Jeg kan jo spare helt til bursdagen min den 9 november fordi i fjor fikk jeg 2000 så det kan godt være at jeg får råd til en Iphone fordi jeg får mer og mer penger hvert år så dette går nok bra :) Men nåå slutter jeg å bable så :)

Jeg kan gjøre spørmålsrunden når jeg er hjemme alene fordi visst ikke så kommer alle bort til kameraet men jeg skal se om jeg finner et webkamera vi bare setter på dataen så kan jeg filme i fred :) Og da trenger jeg ikke å være hjemme alene :)

Nuh må jeg gå :) Så snakkes vi :) 

Hadee <3


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

littlemissanita

11, Kvinesdal

Hei jeg er en jente på 11 år :) På denne bloggen skriver jeg hva som faller meg inn,hva som skjer rundt meg og hva jeg tenker om hva osv Jeg er en jente som elsker å finne på sprell og være litt rampete :) Jeg elsker dyr og å være med venner elsker å blogge :) Jeg elsker vertfall å lese blogger og jeg ELSKER når folk leser bloggen min :)<3

Legg til som venn

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign fra


Copyright

blogg.no leverer teknologien bak Littlemissanita. Bloggen skrives av © littlemissanita og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.
hits